i
 • Working Days

  9AM - 9PM

 • Saturday

  10AM - 8PM

 • Sunday

  Closed

KAPPER IN DE REGIO WASPIK NEOMI

KAPPER REGIO WASPIK

Iedereen heeft om de zoveel tijd wel behoefte aan een bezoekje aan de kapper. Er gaat niets boven het gevoel van een vers geknipt kapsel. Je haar zit dan weer precies op de manier dat je het graag ziet.

Als kapper in de buurt van Waspik gaat Neomi keer op keer met veel plezier aan de slag om jou een prachtig nieuw kapsel aan te meten. Zo ben je bij haar helemaal aan het juiste adres. Het is niet voor niets dat veel mensen in de omgeving Waspik voor haar knipkunsten kiezen.

KAPPER NEOMI BIJ JOU IN DE BUURT

KAPPER IN DE BUURT

Het is altijd fijn om een kapper in de buurt te hebben. Het is namelijk zonde om iedere keer grote afstanden te moeten overbruggen om bij de kapper te komen. Je maakt dan vaak nog een stuk meer kosten dan de kosten van de kapper zelf. Het is namelijk lang niet altijd gratis om van A naar B te komen.

Kapster Neomi Daily Hair Fashion is dé kapper in de buurt waar je naar op zoek bent. Als kapster aan huis hangt er een hele toegankelijke sfeer in deze kapsalon. Dit maakt het niet alleen de moeite waard om qua kapsel te komen, maar ook voor de gezelligheid. Beide zijn belangrijke elementen om er een goede ervaring aan over te houden. Ze zorgen ervoor dat je ook op de lange termijn terug blijft keren.

ONZE LOCATIE

KOM JIJ OOK GEZELLIG NAAR NEOMI?


Kleine Donk 35, 4942 BM Raamsdonksveer

Kapsalon Raamsdonk

Kapper in de buurt van Waspik

Een kapper in de buurt van Waspik vind je niet zomaar. En op het moment dat je een paar verschillende opties voor je hebt, is het ook nog zaak om er een te kiezen die aan de verschillende voorwaarden van een goede kapper voldoet. Te denken valt dan bijvoorbeeld aan punten als:
 • De juiste kennis: De juiste kennis is vanzelfsprekend essentieel om een goede indruk op klanten achter te laten. Vandaar dat het maar al te goed uitkomt dat Neomi op dit gebied uitblinkt. Zo heeft zij in eerste instantie haar kappersopleiding bijvoorbeeld goed afgerond. Ze heeft op theoretisch en praktisch vlak alles geleerd wat er over het wassen, knippen, verven, drogen en stylen van haar te leren valt. Bovendien heeft ze na haar opleiding ook nog diverse extra cursussen gevolgd. Dit omdat ze echt passie voor het vak heeft en er graag zo veel mogelijk over leert. Een belangrijke indicatie dat je haar bij Neomi in goede handen is. Iemand die kennis van zaken heeft én van haar vak houdt, gaat gegarandeerd voor goede resultaten zorgen.
 • Ervaring: Verder heeft ze in de loop der jaren ook de benodigde ervaring opgedaan. Zo heeft ze intussen voor verschillende kapsalons gewerkt om alle kneepjes van het vak te leren. Bij iedere salon leer je weer nieuwe dingen, die je vervolgens meeneemt. Dit heeft ervoor gezorgd dat Neomi iedere dag een beetje extra praktijkervaring heeft opgedaan. In ‘de echte wereld’ leer je uiteindelijk toch het meeste. Bijvoorbeeld over nieuwe trends, specifieke wensen van klanten en het werken met de allernieuwste materialen. Vervolgens heeft Neomi ook nog een tijdje bij mensen thuis geknipt. Hierdoor weet ze zowel alles over knippen in een kapsalon als ook over knippen in een persoonlijke omgeving bij mensen thuis. Een echte allrounder.
 • Gezellige sfeer: Daarnaast vindt Neomi het erg belangrijk dat er een gezellige sfeer hangt in haar kapsalon aan huis. Een bezoekje aan de kapper moet namelijk niet alleen een puur zakelijke transactie zijn. In principe vindt Neomi het haar taak om altijd te zorgen voor een luchtige, gezellige sfeer. Een sfeer waarbij je zelf het idee hebt dat deze kapper in Waspik de moeite waard is om vaker terug te komen. Wanneer je besluit om een bezoekje te brengen, ga je al snel merken dat het op dit punt helemaal goed zit. Bij Neomi zijn alle ingrediënten aanwezig om een heerlijk ontspannen bezoekje aan de kapper mogelijk te maken.
 • Persoonlijke aanpak: Een persoonlijke aanpak is uiteindelijk toch één van de punten die de doorslag geeft. Neomi weet dankzij haar ervaring als geen ander dat er vaak behoefte is aan een persoonlijke aanpak. Als kapper in Waspik maakt ze het dan ook graag mogelijk om je deze ruimte aan te bieden. Heb je bijvoorbeeld bepaalde specifieke wensen? Geef je graag tot in detail aan hoe je je kapsel graag wilt hebben? Dan is dit geen enkel probleem. Met veel passie voor het vak begrijpt Neomi als geen ander dat een persoonlijke aanpak van grote waarde is. Ze heeft haar eigen haar namelijk ook het liefst 100% naar wens zitten. Wanneer je dus zelf behoefte hebt aan een persoonlijke aanpak, luistert ze goed naar je. Dit gaat altijd leiden tot een zo optimaal mogelijk resultaat.
 • Veel keuzemogelijkheden: Zoals al even kort aangegeven, zijn er op het gebied van kapsels steeds meer keuzemogelijkheden. Ook wanneer je kijkt naar andere opties met het haar. Van het wassen, knippen en föhnen van haar tot aan een kleuring, highlights en lowlights. Waar je ook behoefte aan hebt, bij Kapster Neomi Daily Hair Fashion is het allemaal mogelijk. Ze staat graag even stil bij je persoonlijke wensen. Dit om tot in detail te achterhalen wat je nu echt wilt. Zo ga je uiteindelijk pas echt met een tevreden gevoel naar huis. En dat is uiteindelijk toch waar het allemaal om draait. Dankzij een optimaal kapsel ga je een stuk vrolijker door het leven. Wanneer je in de ochtend voor de spiegel staat, heb je eigenlijk meteen al zin in de dag. Een goed begin is op deze manier het halve werk.
 • Betaalbaar: Wanneer je op zoek bent naar een kapper in Waspik is er eigenlijk nog één hoofdonderdeel waarop alles goed moet zijn. En dat zijn de prijzen. Het is natuurlijk allemaal leuk en aardig wanneer alles volledig naar wens en gezellig is. Echter is het niet de bedoeling dat je hier vervolgens de hoofdprijs voor betaalt. Vandaar ook dat je bij Neomi Daily Hair Fashion waarschijnlijk met verbazing naar de betaalbaarheid kijkt. Zelfs de meer uitgebreide opties vallen heel erg mee. Zo krijgt een bezoekje aan deze kapper in Waspik nog een extra dimensie. Het cirkeltje is rond. Zoals in het begin al aangegeven, is het niet voor niets dat steeds meer mensen voor de diensten van Neomi kiezen. Uiteindelijk geven deze eerdergenoemde punten toch de doorslag op dit gebied.
 • Op tijd geholpen: Tot slot is er nog één punt dat zeker niet onbenoemd mag blijven. Bij deze kapper in Waspik is het alleen mogelijk om langs te komen met een afspraak. Neomi heeft speciaal voor dit systeem gekozen, om lange wachttijden tegen te gaan. Door een afspraak in te plannen, weet je zeker dat je op tijd wordt geholpen. Daarbij plant Neomi jouw bezoekje altijd extra ruim in. Zo is het nooit nodig om te haasten. Dit betekent dat er altijd ruimte is voor een kopje koffie, thee, cappuccino of iets fris. Er zit geen tijdsdruk achter de kappersafspraak als geheel. Niet alleen bevordert dit de eerdergenoemde gezellige sfeer, maar het zorgt er ook voor dat de focus ligt op kwaliteit in plaats van op kwantiteit.
Al deze punten tezamen zijn voor veel mensen reden om Neomi in ieder geval een kans te geven. Uiteindelijk is een bezoekje aan deze kapper in Waspik namelijk de enige manier om er echt achter te komen of het naar je zin is. Er gaat niets boven een ervaring in de praktijk.
Kapster Raamsdonk

Kwaliteit en professioneel geknipt in Waspik

Kwaliteit en professioneel geknipt worden in Waspik. Het zijn wensen die de gemiddelde persoon al een lange tijd lijkt te hebben. Uiteindelijk zijn er wel een aantal opties in Waspik, maar men is op zoek naar eentje die er echt bovenuit steekt. Je komt dan al gauw uit bij Neomi Daily Hair Fashion.

Deze unieke combinatie van kwaliteit en een professionele knipbeurt verspreidt zich snel. Mond-tot-mondreclame is al sinds mensheugenis een van de belangrijkste vormen van reclame die je kunt hebben. Een persoonlijke ervaring van iemand in je naaste omgeving horen, is vaak erg overtuigend. Wanneer je dit in de buurt van Waspik nog niet hebt meegemaakt, ben jij misschien degene die hiervoor gaat zorgen. Na een bezoekje aan Neomi is de kans namelijk groot dat je dit aan vrienden en familie wilt doorvertellen.

Kwalitatief en professioneel geknipt worden, is iets waar iedereen behoefte aan heeft. Want uiteindelijk voelen we ons toch op ons best wanneer we er ook goed uitzien. En ons kapsel speelt op dit gebied een essentiële rol. Bij een bad hair day gaat er vaak niets goed. Voorkom dat je hier op korte termijn nog mee te maken krijgt en kies voor een kwalitatieve, professionele knipbeurt bij Neomi Daily Hair Fashion.

 

Neomi doet alles voor kwaliteit en professioneel resultaat

Neomi is een kapster die zich graag op dagelijkse basis blijft ontwikkelen. Ze houdt ervan om iedere keer weer iets nieuws te leren. Hierdoor is ze ook in staat om zich aan te passen aan nieuwe wensen. Nieuwe ontwikkelingen zijn iets van iedere periode. Het gemiddelde kapsel van 10 jaar geleden zag er bijvoorbeeld heel anders uit dan het gemiddelde kapsel van nu. Als kapper in Waspik moet je in staat zijn om je hierop aan te passen. Met een flexibele, leergierige houding ben je jaar in jaar uit in staat om aan de wensen van je klanten te voldoen.

Neomi combineert haar reeds aanwezige kennis dan ook graag met nieuwe ervaringen om kwaliteit en een professioneel resultaat mogelijk te blijven maken. Door een unieke combinatie van plezier in het vak en een serieus streven naar verbetering ziet de toekomst er rooskleurig uit. Neomi kijkt er naar uit om ook voor jou aan de slag te gaan. Wie weet is het een van de betere beslissingen die je de afgelopen weken, maanden of zelfs jaren hebt gemaakt!

 

De kapper uit Waspik die je begrijpt

Als kapper in Waspik houdt Neomi bijzonder veel van een persoonlijke aanpak. Zoals eerder al kort aangegeven, is het voor haar geen vast nummer om jouw haar ‘even snel te knippen’. Integendeel zelfs. Het doel van Neomi is om jou te begrijpen. Om te snappen wat je wensen precies zijn, waarom je het op die manier wilt en hoe ze in staat is om daarvoor te zorgen. Pas wanneer dat allemaal op één lijn zit, gaat ze voor je aan de slag.

Op die manier voorkom je dus dat je achteraf niet helemaal tevreden bent. Dat is het laatste wat Neomi wilt. Vandaar dat er bijvoorbeeld ook altijd ruimte is om op het eind nog enkele kleine aanpassingen te doen. Je loopt bij Neomi Daily Hair Styling pas de deur uit wanneer je 100% tevreden bent over jouw kapsel.

 

Neomi begrijpt dat elke klant een unieke wens over zijn of haar kapsel heeft

Iedereen heeft in zijn of haar hoofd zitten hoe het kapsel eruit moet komen te zien. En aangezien dit vaak een plaatje in je eigen hoofd is, is het niet altijd even makkelijk om dit in woorden aan te geven. Wel helpt het vaak om bepaalde foto’s van andere kapsels aan te wijzen. Maar zelfs dan is er vaak nog sprake van specifieke afwijkingen.

Vandaar dat bij Neomi ook veelvuldig de focus ligt op het begrijpen van de unieke wens die je hebt. Als kapper in Waspik heeft ze intussen al veel verschillende klanten voorbij zien komen. Het komt daarbij maar zelden voor dat twee verschillende klanten precies dezelfde wens hebben. Wat je juist veel vaker ziet, is dat deze op kleine details afwijkt.

De ene man wil de bakkebaarden bijvoorbeeld net wat langer dan de ander. Of de ene vrouw is op zoek naar een iets lichtere haarkleur dan de ander. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van unieke wensen. In de praktijk zijn de mogelijkheden bijna oneindig. Iets wat Neomi maar al te goed begrijpt.

 

Betaalbaar en persoonlijk knippen

Al met al komt het er vaak op neer dat twee hoofdelementen van een bezoekje aan de kapper in orde moeten zijn. De kapper in Waspik moet betaalbaar zijn én persoonlijk knippen. Wanneer deze zaken in orde zijn, is de kans op een goede ervaring erg hoog. Vandaar ook dat Neomi er dagelijks veel aandacht aan besteed om in beide wensen te voorzien.

Aan de ene kant staat ze bekend als een zeer betaalbare kapper. Je hoeft niet al te diep in de buidel te tasten om weer met een prachtig kapsel de deur uit te gaan. En bovendien is persoonlijk knippen dus steevast de standaard. Voor Neomi ben je als klant niet zomaar een nummertje. Ze behandelt je echt als een uniek persoon met unieke wensen. Precies zoals het hoort.

 

Bij Neomi kun je terecht voor betaalbaar én persoonlijk knippen

Ben je dus op zoek naar een kapper in Waspik? En hecht je persoonlijk veel waarde aan betaalbaar én persoonlijk knippen? Dan zit je bij Neomi Daily Hair Fashion helemaal goed. In combinatie met de andere sterke punten van Neomi ga je hier zeer waarschijnlijk een goede ervaring aan overhouden.

Wist je trouwens dat Neomi werkt met speciale stempelkaarten? Zo is het bijvoorbeeld voor heren al mogelijk om 5x te wassen, knippen en drogen voor maar €80. Voor dames is dit bedrag €90. Daarmee is 1 op de 5 knipbeurten zo’n beetje gratis ten opzichte van 5 losse bezoekjes. Een goede investering in een nog betere kapper in Waspik!

OVER NEOMI

“GOED GEKNIPT ÉN ONTSPANNEN NAAR DE KAPPER”


Neomi heeft na haar kappersopleiding, diverse cursussen, het werken in verschillende salons en knippen bij mensen thuis sinds maart 2021 haar eigen kapsalon aan huis. Een klein, maar gezellige kapsalon waar een goed kapsel én ontspannen naar de kapper gaan voorop staat.

icon-aandacht

OOG VOOR PERSOONLIJKE AANDACHT

Ontspannen met een kopje koffie, thee, cappucino of wat fris is bij Neomi vaste prik.

icon-kwaliteit

STERKE FOCUS OP KWALITEIT

Met de jaren aan kennis en ervaring is Neomi gedreven om altijd kwaliteit te leveren.

icon-prijs

GOEDE PRIJS-KWALITEIT VERHOUDING

Naast kwaliteit is een goede prijs ook gewoonweg belangrijk en dat weet Neomi als geen ander.

CONTACT

WIL JE MEER WETEN OVER DE BEHANDELINGEN, NEOMI OF HEB JE EEN ANDERE VRAAG?

Neem gerust contact op.

© 2021 Neomi Daily hair fashion, All Rights Reserved